Det forsvundne tegn af Dan Brown

Det forsvundne tegn
Årets største bestseller:
Så kom den melding som verdens mange Dan Brown-fans længe har ventet på - til efteråret kommer opfølgeren til Da Vinci Mysteriet, som på verdensplan er trykt i 81 millioner eksemplarer og oversat til 51 sprog. - I Danmark er Da Vinci Mysteriet trykt i mere end 600.000 eksemplarer.
 

Robert Langdon er hovedpersonen:
Det er igen Robert Langdon, hovedpersonen fra Da Vinci Mysteriet, der er på færde, og at der vil være fart over feltet fra første side, er der ingen tvivl om.

Browns redaktør udtaler: »Intet er nogensinde, som det umiddelbart ser ud til i Dan Browns bøger. Denne bogs handling forløber over en periode på 12 timer, og fra første side vil læseren mærke spændingen og opdagelseslysten, mens man følger Robert Langdon gennem en mesterlig udført og overraskende handling. ´Det forsvundne tegn´ er fuld af overraskelser.«

Højt tempo:
Dan Brown selv udtaler: »Denne bog har været en både underlig og vidunderlig rejse. At flette fem års research sammen til en fortælling, der strækker sig over 12 timer var en fantastisk udfordring. Robert Langdons liv bevæger sig tydeligvis i et højere tempo end mit.«

Det engelske oplag vil blive rekordstort - ikke mindre end 6,5 millioner bøger vil der blive trykt i første omgang. Hvor stort det danske oplag bliver, vides endnu ikke, men at bogen når de danske læsere på dansk i god tid før jul ligger fast.


Check prisen hos Saxo.com (gratis levering hele November)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar